Proiectul SPER, extins în tot județul Gorj

Proiectul derulat de Asociația Excelsior pentru Excelență în educație, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Gorj a ajuns la circa 200 de înscriși, părinți și copii, iar de acum, proiectul a fost extins în tot județul Gorj.

Peste 200 de elevi și părinți din Gorj s-au înscris în proiectul SPER- Susținem Pregătirea Educațională Responsabilă și beneficiază de consiliere specializată, ateliere de învățare, rechizite, excursii și tabere, până la finalul anului 2023.

 Programul este derulat de Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) și se adresează copiilor care au cel puțin un părinte plecat la muncă în străinătate, de cel puțin șase luni. Inițial, proiectul includea elevi și părinți din Târgu Jiu, Scoarța, Bălănești și Bengești Ciocadia, însă a fost extins în tot județul Gorj, fiind deja incluse în proiect persoane din alte localități ale județului.

Proiectul SPER presupune crearea  unui grup de 270 de elevi, cu vârste cuprinse între 3 ș 16 ani, și 90 de părinți din județul Gorj, cu condiția ca unul din părinți să fie plecat în străinătate. Detalii pe contact@speringorj.ro, telefon 0785/274.208 sau www.speringorj.ro.

Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *