Peste 200 de copii și părinți s-au înscris în proiectul SPER

Peste 200 de copii și părinți s-au înscris, până în acest moment, în proiectul Susținem Pregătirea Educațională Responsabilă (SPER) derulat de Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență în Educațională (CJRAE) Gorj, finanțat cu din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul se derulează până în decembrie 2023.

Grupul țintă al proiectului îl reprezintă 270 de copii cu vârsta de până la 16 ani din județul Gorj, care au cel puțin un părinte plecat în străinătate (de minim 6 luni), dar și 90 de părinți /tutori sau adulți care îi au în întreținere pe perioada în care părinții sunt plecați.

Proiectul vine în sprijinul copiilor prin oferirea de sprijin în actul de învățare, consiliere psihologică, participarea la ateliere creative diverse, tabere și excursii.

În același timp, părinții beneficiază de servicii de educație parentala realizate prin 4 ore de consiliere individuala si 8 ore de consiliere de grup.

 De asemenea, șase dintre școlile implicate in proiect vor beneficia fiecare de următoarele echipamente achiziționate prin proiect: 1 pachet interactiv tabla+videoproiector, 1 laptop cu sistem de operare si aplicație de birou, si 10 tablete.

Scrie-ne pe contact@speringorj.ro.

Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *